Wij zijn CO-gecertificeerd!

Om ongelukken met koolmonoxide zoveel mogelijk te voorkomen gelden vanaf 1 april 2023 nieuwe eisen voor werkzaamheden aan uw gasverbrandingsinstallatie.
Dit betekent dat u vanaf 1 april 2023 verplicht bent om een gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor installatie, onderhoud en reparatie aan uw cv-ketel, geiser,
gashaard, -kachel of rookgasafvoer. Een installatiebedrijf inhuren dat niet gecertificeerd is of zelf klussen aan dit soort gasverbrandingsinstallaties is verboden en zelfs strafbaar.

Wij hebben deze certificering met succes afgerond.
U kunt dat zien aan het CO-vrij logo. Ook kunt u onze naam  terugvinden in het ‘register gasverbrandingsinstallaties’ op www.co-vrijregister.nl. De installateur draagt ook (digitale) legitimatie bij zich waarmee hij kan aantonen dat hij voor een gecertificeerd bedrijf werkt.
Een CO-vrij certificaat krijgt een installatiebedrijf niet zomaar. Hiervoor hebben onze installateurs een vaktechnische opleiding gedaan, is de werkwijze in het bedrijf aangepast en is speciale meetapparatuur gekocht. Ook vindt er controle plaats of we aan de wettelijke eisen blijven voldoen.
De extra eisen die aan het bedrijf worden gesteld, brengen kosten met zich mee. Deze kosten mag de installateur doorberekenen aan zijn klanten. Het tarief dat we aan u berekenen kan hierdoor hoger zijn dan in voorgaande jaren. Extra kosten zijn natuurlijk nooit leuk. Maar zeg nu zelf, de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten is dit toch waard?

Laat uw gasverbrandingsinstallatie regelmatig controleren en onderhouden. Minimaal één keer per twee jaar, oudere toestellen één keer per jaar.
Wij doen alleen werkzaamheden zoals schoonmaak en controles aan toestellen die door ons geplaatst zijn.