Haard- en kachelspecialist van Groningen en Drenthe

Schippers Haarden en Schouwen is al meer dan 75 jaar de haardspecialist van Groningen en Drenthe. Inmiddels staat de derde generatie Schippers aan het roer van het familiebedrijf. Het bedrijf richt zich op het adviseren, verkopen en installeren van diverse haarden, kachels en schouwen. Sinds enkele jaren ontwerpen en vervaardigen we ook schouwen en plateaus geheel op maat.

Ruime keus haarden en kachels

In onze showroom in Tweede Exloërmond (provincie Drenthe, nabij Groningen) staan meer dan 450 haarden, schouwen, kachels en occasion kachels opgesteld. Hierbij kunt u denken aan pelletkachels, houtkachels, combi-kachels (hout/pellet), gaskachels, speksteenkachels, elektrische kachels en buitenhaarden. Al onze haarden en kachels zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Beschikt u over een bestaande open haard, dan is het mogelijk om de nieuwe kachel in te bouwen.

Merken haarden en kachels

De haarden en kachels die we verkopen zijn afkomstig van gerenommeerde merken, waaronder:

Schouwen en plateaus op maat

Bij elke haard of kachel die we plaatsen is het mogelijk om een schouw of plateau geheel naar wens te bouwen. Of u nu van design houdt of landelijk, een schouw of plateau met of zonder inbouwkasten en lades bouwen we altijd op maat. In onze showroom hebben we diverse materialen liggen, zoals graniet, marmer, kalksteen en hout, maar ook rookkanalen in diverse soorten en maten. Het is mogelijk om uw haard of kachel bij ons in de showroom samen te stellen. Uiteraard komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw ideeën en wensen te bespreken.

Bouwplannen? Houd rekening met haard of kachel

Indien u gaat bouwen of verbouwen is het mogelijk om Schipper Haarden en Schouwen al in een vroeg stadium bij de bouwwerkzaamheden te betrekken. Op deze manier kan de bouw van een schouw of plateau direct in het bouwplan worden meegenomen. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Of u nu op zoek bent naar een mooie pelletkachel, een houtkachel, een elektrische haard, gashaard of een stoere buitenhaard, u bent bij Schippers Haarden en Schouwen aan het juiste adres voor elk type haard of kachel!

Kom gerust eens langs in onze showroom in Tweede Exloërmond. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0599 – 671700 of vul het contactformulier in.

Wij adviseren u graag!

0599 671 700

In de zomer zijn gaan we er even tussenuit. We zijn gesloten van 6 Augustus t/m 3 September. Vanaf 3 September zijn we telefonisch weer bereikbaar en de showroom is vanaf 5 September weer geopend. Mvg, Team Schippers.