Gas gestookt

Bedieningsgemak, comfort en sfeer, dat is hoe je een gashaard of gaskachel het best kunt omschrijven. Maar vergeet niet de aangename warmte waar het natuurlijk om is begonnen.Voor elke woning en iedere smaak is een geschikte gashaard te vinden. Er zijn open en gesloten gashaarden. Kiezen voor een gashaard is een keuze voor gemak èn sfeer. Want met de decoratieve houtblokken van tegenwoordig en de technische innovaties is het vlammenspel van een gashaard bijna niet meer van een houtgestookte haard te onderscheiden.

Een los gasblokkenvuur is in vrijwel elke open haard in te bouwen. Voor de bediening van de haard is te kiezen uit handbediening, afstandsbediening, een variabele regeling van de gasvlam.

Er zijn klassieke modellen met natuurgetrouwe houtblokken, maar ook minimalistische modellen met bijvoorbeeld kiezels. Een inbouwhaard kan prachtig gecombineerd worden met een plateau of kastenwand, waar u extra opbergmogelijkheid creëert en ook de televisie mooi kunt combineren met de haard.

Wij adviseren u graag!

0599 671 700

fairo-eco-prestige-80-hoek1 Hase luno gas

Wat betreft vrijstaand zijn er ook veel verschillende mogelijkheden en modellen. Ook als u een bestaande schoorsteen heeft met een open haard kan hier zonder al te veel breekwerk een inzethaard in op gas die u meer rendement en gemak op zal leveren.

Voor  wie niet kan kiezen tussen gas of hout is er een combinatie inbouwhaard die zowel op gas als op hout kan branden.

Met het juiste model is een gashaard een zeer stijlvolle aanvulling op je interieur.

Dealer van ...