Buitenhaard voor warmte en sfeer op het terras

Met een buitenhaard is het mogelijk om optimaal te genieten van het buitenleven. Een haard zorgt voor veel warmte op het terras. Daarnaast zorgt het vuur voor een gezellige sfeer. Sommige buitenhaarden zijn zelfs voorzien van roosters waarop u kunt barbecueën. Niet alleen leuk voor in de zomer maar ook in de winter!

Buitenhaard kopen

Buitenhaarden zijn in veel verschillende stijlen en grootte verkrijgbaar. In ons assortiment hebben we diverse haarden van strak en modern tot robuust en stoer. Stookt u liever op gas of op hout? Ook daarin heeft u keuze.

Een buitenhaard op gas zorgt snel voor veel warmte. Sommige gashaarden zijn voorzien van optische houtblokken en / of lavastenen. Hierdoor lijkt het alsof de haard een echt knapperend houtvuur heeft.

Merken buitenhaarden in ons assortiment

In ons assortiment hebben we buitenhaarden van onder andere:

Onderhoud buitenhaard

De meeste buitenhaarden zijn gemaakt van corten staal en daardoor weersbestendig. Deze haarden kunnen het gehele jaar buiten blijven staan. Een buitenhaard die van gewoon staal is gemaakt, kunt u beter afdekken of binnenzetten als u deze niet in gebruik heeft. Buitenhaarden op hout of gas hebben nagenoeg geen onderhoud nodig.

Voordelen buitenhaard

  • Veel warmte
  • Sfeermaker
  • Soms ook om op te barbecueën
  • Weerbestendig, alle jaargetijden
  • Veelal verplaatsbaar
  • Eenvoudige te bedienen

 

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over een buitenhaard? We adviseren u graag. Kom gerust eens langs in onze showroom in Tweede Exloërmond (provincie Drenthe, nabij Groningen). U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0599 – 671700 of vul het contactformulier in. Onze adviseur komt graag bij u langs om de situatie te bekijken.

Wat is er fijner dan aan het einde van de dag nog lekker even buiten te genieten van een warm haardvuurtje. 

Even een blokje in het vuur gooien van je houthaard, maar ook gas behoort tot de mogelijkheden. Van strak en modern tot klassiek of misschien meer robuust en stoer.

Wij adviseren u graag!

0599 671 700

Mogelijkheden te over.

Reny buitenhaard op wielen

Met deze stoere reny buitenhaard maakt u buiten een sfeervolle en warme plek om te ontspannen. Deze reny buitenhaard kan in alle jaargetijden buiten blijven staan.

 

Screenshot_20170325-142135

Screenshot_20170422-124504

Screenshot_20170325-142110

Jabq-2 tuinhaard

Deze robuuste tuinhaard is een echte sfeer & warmtemaker voor buiten. En voldoet aan dezelfde hoge eisen op het gebied van kwaliteit en gebruiksgemak als de jacobus houtkachels.

 

Screenshot_20170325-132249

Screenshot_20170325-132329

Happy cocooning

Gezellig genieten op het terras van een gebruiksvriendelijk gasvuurtje. De cocoon tables zijn gemaakt van weerbestendig composiet. Deze happy cocooning brand op propaan.

 

Hemelvaartsdag (donderdag 9 Mei) zijn we gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn we gewoon geopend op onze reguliere openingstijden.