Schouw of plateau op maat gemaakt voor elke haard en kachels

Een schouw of een plateau om de openhaard of kachel geeft de ruimte een bepaalde sfeer. De sfeer bepaalt u helemaal zelf. Waar decennia geleden veelal met plavuizen en zware houten balken werd gewerkt, maken we vandaag de dag gebruik van natuursteen, beton, composiet of staal.

Plateau met meubel

Tegenwoordig bouwen we ook steeds vaker een plateau in combinatie met een meubel. Deze systemen bieden bijvoorbeeld opbergmogelijkheden voor een televisie, audio of boeken. Ook lades zijn in te bouwen.

Schouw of plateau op maat

Of u nu van design, klassiek, landelijk of eigentijds houdt, een schouw plaatsen wij geheel naar wens. Elke schouw en plateau bouwen wij op maat. Op onze website vindt u diverse schouwen en plateaus die we inmiddels hebben gerealiseerd.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over schouwen en plateaus? Kom gerust eens langs in onze showroom. Hier hebben we diverse opstellingen staan. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0599 – 671700 of vul het contactformulier in. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij adviseren u graag!

0599 671 700

de vries tekening

Kalfire Fairo Prestige 115-55 haardplateau maatwerk

DSC_4639 bewerkt

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde opstellingen

Dealer van....

Hemelvaartsdag (donderdag 9 Mei) zijn we gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn we gewoon geopend op onze reguliere openingstijden.