Terras houtkachels
RENY heeft een ruime ervaring met het ontwikkelen en maken van Terras houtkachels. Dat ziet u terug in de modellen die ze leveren, onder meer in het hoge afwerkingsniveau. De moderne verbrandingssystemen van RENY hebben een gesloten en CO2-neutrale verbranding met een hoog rendement.

Cor-Ten-staal, weersbestendig en lange levensduur.
Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’ (edel roest), een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur, die niet doorroest. Het is weerbestendig en heeft een lange levensduur.

Voordelen van een gesloten verbranding.
In tegenstelling tot de meeste terraskachels die ‘open’ zijn heeft RENY gekozen voor een gesloten verbrandingssysteem. Met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan de terraskachels met een open vuur. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt.

TIJDELIJK ACTIE : zondag 22 april t/m zondag 17 juni

Steeds meer mensen ontdekken hoe comfortabel en sfeervol een echt houtvuur is. Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u niet alleen de komende maanden, maar het hele jaar door genieten van het leven buiten, op het terras.

Alle modellen hebben een gesloten verbranding met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan terraskachels met een open vuur. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt. Een gesloten kachel is veiliger geeft geen overlast van geur en rook voor uzelf en uw buren. Bovendien heeft u geen last van rondvliegende asresten.

Een terraskachel kopen is nu tijdelijk heel aantrekkelijk. RENY biedt tijdelijk
gratis extra’s aan bij een aantal uitvoeringen van de modellen die wij leveren.

*Gezien bij ‘VT WONEN, Weer verliefd op je tuin’. Eerste uitzending zondag 22 april (SBS6, 19.30 uur). Daarna volgen nog diverse herhalingen.

Voor deze gratis extra’s moet u een actievoucher aanvragen. De voucher kunt u inwisselen bij ons als deelnemende RENY-dealer.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefonisch,
langskomen is natuurlijk ook mogelijk, we hebben de Bijuga en Quaruba bij onze showroom opgesteld staan.