De Fairo 160 ECO-Line is uitgerust met exclusieve branders met een speciale gloeivulling die zorgen voor een levensecht, gloedvol vlammenspel, dat nauwelijks te onderscheiden is van dat van een houtvuur, zelfs op een lage stand. De lijnen van de Fairo 160 lopen telkens mooi door en worden benadrukt door een kader van 8 mm. Nergens zijn er storende elementen te bespeuren en het zicht op het vuur is maximaal.

fairo
Bovendien kan de haard perfect worden gepersonaliseerd. Men heeft immers de keuze uit drie verschillende achterwanden; een vlakke achterwand die zorgt voor een uiterst strakke vormgeving, een keramisch glazen achterwand die de vlammen sfeervol weerspiegeld of een heuse designwand, waarvan de verticale lijnen de haard een statig voorkomen geven. Voor elk wat wils dus!

Het onderhoud van de haard wordt een kinderspel dankzij een uniek nieuw handgrepensysteem. De deur kan in 4 eenvoudige stappen worden verwijderd, zonder dat daar enig gereedschap aan te pas komt. En ook hier zijn alle technische elementen aan het oog onttrokken. Ten slotte staat een efficiënt warmteterugwinssysteem garant voor een uitstekend rendement. Dit rendement wordt nog verhoogd door een unieke innovatie. Kal-fire heeft aan de acht ‘normale’ gasstanden van de haard een negende toegevoegd: de ECO-stand. In de ECO-stand geeft de haard pulserend gas, waardoor het vlammenspel nog levendiger wordt en waardoor maar liefst 40{42eb4be092d314663a349ef700eac0006634efc8a3ccf9e09f3d3877438755aa} aan gas wordt bespaard ten opzichte van de gewone hoogste stand.

 

Stijlvolle gashaard met moderne snufjes: Fairo 160 ECO-Line

Kal-fire is gespecialiseerd in gesloten houthaarden en gesloten gashaarden. In dit laatste gamma introduceert het bedrijf op Batibouw de Fairo 160 ECO-Line, een stijlvolle gashaard die met de meest moderne snufjes is uitgerust. De Fairo 160 beschikt met de  iMatch immers over een nieuw en exclusief besturingssysteem voor gashaarden, dat optioneel met een iPhone of iPad kan worden aangestuurd. Zo kan de hoogte van het vlammenspel van de haard vanuit de luie zetel worden geregeld, en is er zelfs geen aparte afstandsbediening meer nodig.