Schippers Haarden en Schouwen, alles onder één dak!

Voor een haard of kachel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze klanten zitten dan ook door heel Groningen, Drenthe en Friesland. Maar we bieden meer dan alleen kachels en haarden! Het is mogelijk om door ons het totaal plaatje te laten verzorgen van ontwerpen tot (om)bouwen van schouwen en plateaus. We leveren ook diverse materialen, waaronder graniet, marmer en kalksteen, en accessoires, zoals rookkanalen en schoorsteenkappen. Wat uw wensen ook zijn, we zetten ze graag voor u op papier!

Haard of kachel installeren

Schippers Haarden en Schouwen levert en monteert onder andere houtkachels, gaskachels, pelletkachels, combi-kachels (hout/pellet), elektrische haarden en buitenhaarden. We beschikken over eigen gas-, water- en elektro-installateurs, zodat u slechts één bedrijf hoeft in te schakelen. Dat houdt in: snelle service en korte communicatielijnen.

Onderhoud haarden en kachels

We adviseren om een gashaard of pelletkachel jaarlijks van onderhoud te voorzien. De onderdelen van de kachel dienen, evenals een cv-ketel, te worden gecontroleerd. Indien nodig en mogelijk vervangen we direct onderdelen. Daarnaast dient bij pelletkachels en houtkachels het rookkanaal te worden schoongemaakt. Hierdoor houdt u het behaaglijk warm en voorkomt u de kans op brand of rookontwikkeling. Wij doen alleen onderhoud aan toestellen die we zelf geplaatst hebben.

Meer informatie over haarden en kachels

Schippers Haarden en Schouwen is van diverse merken gecertificeerd dealer in Groningen en Drenthe. Kom gerust eens langs in onze showroom. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0599 – 671700 of vul het contactformulier in.

Wij adviseren u graag!

0599 671 700

schippers

Wij leveren haarden door heel Nederland maar het merendeel in :

GRONINGEN

DRENTHE

FRIESLAND

Hemelvaartsdag (donderdag 9 Mei) zijn we gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn we gewoon geopend op onze reguliere openingstijden.